logo

Landsfinalen til «Sjakk i skolen» blir arrangert på Norges Toppidrettsgymnas 12. mai

Både selve turneringen og overnattingen er lokalisert til NTG i Bærum, og det forventes 150 unge sjakkspillere til lokalene der flere av norges beste sjakspillere har gått i lære. Elevene spiller på klasselag der de samler poeng til sin klasse, også de som taper. Vinneren av et parti får tre poeng, ved uavgjort (remis) får spillerne to poeng hver, mens taperen får ett poeng. Alle deltakerne blir premiert i tillegg til at det er satt opp flotte pokaler til beste klasse i sjakk3ern og sjakk4ern. Seierherrene får også med seg en vandrepokal som må vinnes tre ganger før den kan settes i skolens premieskap for godt.

«Sjakk i skolen» ønsker spillere fra Finnmark, Troms, Trøndelag, Rogaland og Hedmark velkommen til Oslo og Norges Toppidrettsgymnas 12. mai.

FacebookDel
Permanent lenke